A SEA RAY® BEMUTATJA a vadonatúj külmotoros SUNDANCER® 370 modellt – egy újrakezdött ikont

2021.03.22

A Sea Ray egy teljesen új formatervezéssel ünnepli a Sundancer sorozat 45. évfordulóját

KNOXVILLE, Tenn. (2021. február 18.) – A Sea Ray egy vadonatúj modellel ünnepli a Sundancer sorozat 45. évfordulóját, amely az elegancia és a kifinomultság megtestesítője. A teljesítmény és a szépség ötvözete, a külmotoros Sundancer 370 Outboard vezeti a Sundancer vonal fejlődését, miközben új mércét állít fel a luxus sport hajókban.

A vadonatúj külmotoros Sundancer 370 Outboard bemutatása jelentős mérföldkő a Sea Ray történelmében, amely nemcsak a Sundancer család újraindítását jelenti, hanem a Sea Ray forradalmi dizájnnal történő újrafeltalálását is.

A Sundancer 370 Outboard ötvözi a cirkáló, a bowrider és a kupé értékeit, miközben bemutatja az új Sea Ray tervezési jellegét, kiegészítve dizájnos elemekkel. “A hajó S vonala hosszúkás profilt hoz létre, a Center Crease sebességet állít elő, miközben csökkenti a tömeget, az Jaw Line erőt és irányt ad s elegánsan rögzíti a Sea Ray márkát a kialakításhoz” – mondta Charlie Foss, a Sea Ray tervezési igazgatója.

A családtagokkal és a barátokkal folytatott társalgások több térben folyhatnak a Sundancer 370 Outboard fedélzetén, szakszerűen kialakítva a kényelem érdekében. Az U alakú fedélzeti üléselrendezés ideális vacsorák és koktélozások megrendezéséhez vizes bárral, lángmentes Kenyon® grillel, opcionális hűtőszekrénnyel és opcionális teak asztalokkal. Az orr öt felnőtt számára alkalmas, opcionális orrkitöltő párnákkal tágas napozó ágy alakítható. 

A Sundancer 370 Outboard minden részét átgondoltan tervezték, hogy maximalizálja a helyet és a funkciókat.

A tárolók 66 köbméternyi területtel vannak optimalizálva, beleértve az egyedi Stow and Go Fender tárolót a többi tartozékkal. A bal oldali átjáró megkönnyíti az orr rész elérését, valamint a fedélzeti akadálymentes mozgást. Az opcionálisan elektromos működtetésű, nyitott üveg keménytető fekete panorámás napfénytetővel és kiterjesztett napernyő opciókkal védi az utasokat az UV-sugaraktól , miközben rengeteg friss szellőt enged be.

A fedélzet alatt a Sundancer 370 Outboard elegáns és barátságos design elemekkel rendelkezik, amelyeket gondosan átgondoltak a tágasság hangsúlyozására. A beltéri területek színekkel és anyagokkal vannak kiemelve, tökéletesen párosítva a stílust.

Arra törekedtünk, hogy a Sundancer 370 Outboard-ban olyan kabinteret hozzuk létre, amely egy világos, meleg és modern otthon, otthontól távol – mondta Paul Olvera, a Sea Ray ipari tervezője. „Azt szerettük volna, ha a fedélzeten tartózkodó emberek othoniasan érezék magukat, hogy kényelmessen ülhessenek és pihenhessenek, amig a természet által inspirált gazdag textúrák veszik körül őket. A nyugalom és a biztonság kulcsfontosságú volt; semmi sem hideg, nem túl fényes és hangsúlyos, és semmi sem túl sötét vagy hangulatos. A tónusok különösen az adott területéhez igazodnak, így minden „rendben van”. ”

Az elegáns kabin egynapos kirándulásokhoz vagy hétvégi tartózkodáshoz tökéletesen alkalmas, és kényelmesen berendezi az oázis szerű vízi kikapcsolódást. Az oldal ablakok természetes fényben üdvözlik az utasokat, külön zuhanyzóval és előretekintő V-ágyal, a nappali pedig egy plüss L alakú kanapéval és intelligens TV-vel rendelkezik. A kabin ínyenc konyhájában opcionális mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, szilárd felületű munkalapok, tárolóval ellátott szekrények könnyítik az ételek elkészítését. Amikor eljön az éjszakai pihenés ideje, az L alakú kanapé átalakul főágyá, a középső ágy pedig kitöltött párnákkal rendelkezik, hogy franciaágyat alkossanak. 

Elegáns, jellegzetes külseje és csábító belseje mellett a Sundancer 370 Outboard számos új generációs technológiát és előkelő szolgáltatásokat kínál, amelyek kivételes víz élményt nyújtanak. A Sundancer 370 erőteljes hármas Mercury® Verado® 300 külmotor hajtja Joystick Piloting technológiával és az Active Trim (automatikus motorbeállító rendszer) és az opcionális Dynamic Running Surface ™ technológiát kínálja.

A legújabb intelligens, intuitív műszerfalat egy Dual Digital Dash ™, dupla érintőképernyős készülék tartalmaz, amely opcionális NSO evo3s 16 ” Simrad® érintőképernyős kijelzőt tartalmaz a szokásos Mercury VesselView® Mobile készülékkel. A további kiemelések közé tartozik a CZone digitális kapcsolás a Simrad Command interfésszel, amely biztosítja a teljes világítás szabályozást, az RGB-W hangsúlyos világítást és a hajótest alatti víz alatti világítást. Rendelkezésre áll egy opcionális Seakeeper 3 giroszkóp a stabilizáláshoz, valamint a premier Fusion® audio rendszer Apollo RA770 érintőképernyős kijelzővel, Bluetooth®, Apple AirPlay® 2 és digitális jelfeldolgozás (DSP).