Katalógus letöltés

SDX

Amint egyre elfoglaltabbá válunk, jobban megválogatjuk a szabadidőnk eltöltésének módját, illetve azt hogy kivel töltjük. A Sea Ray® SDX® a tökéletes megtestesítője a jól eltöltött időnek.

SLX

Amikor valaki időt tölt a vízen, minden pillanatot úgy éljen meg mintha az egy jutalom volna. A Sea Ray® SLX® luxushajók családja ezért létezik, hogy az Ön élménye maga legyen az élvezet.

SPX

Családtagjai izgatottan fogják várni hogy beléphessenek e sportos hajó fedélzetére. Egyedi megjelenésének és kimagasló teljesítményének hála a Sea Ray® SPX fedélzetén töltött nap egy fantasztikus élmény mindenki számára.

Sun Sport

Az európai és a nemzetközi piacok igényeihez lett szabva a Sea Ray Sun Sport hajó, mert csak a Sea Ray gyárt kiemelkedő kivitelezésű sportcsónakot jól felszerelt kabinnal, amelynek célja a vízisportolás, napozás és a vízen éjszakázás.

Sundancer

A kényelem a kulcsa annak, hogy teljes mértékben élvezhesse a hosszú hétvégéket és a vízen töltött éjszakákat. A Sea Ray® Sundancer sorozat idillikus hajózási élményeket nyújt Önnek és családjának.