Hajó és gélszerviz

Hajó gélszerviz

Legyen szüksége takaró ponyvára, vagy nemtőmellényre, hajócsavarra vagy algavédelemre, éves nagytakarításra vagy hajómotorjának javítására ránk mindenben számíthat, nálunk mindent megtalál ami a hajójához kellhet, amire a hajózáshoz szüksége lehet.

HAJÓMOTOROK – SZERVIZ ÉS JAVÍTÁSOK

Hajójának szíve, a hajó motorja speciális szakértelmet, és rendszeres karbantartást igényel. A SeaRay hajók belső égésű motorjait a Mercury ill. a Mercruiser gyártja. Kiemelt figyelmet kell fordítania hajómotorjára, annak kezelésére, karbantartására nyugodt hajózásának érdekében. Bízza Mercury és Mercruiser Márkaszerizünkre hajóját, annak motorját, Szervizközpontunk jól képzett szakemberekkel, gyári technológiával és háttértámogatással, megbízható minőséggel, és eredeti SeaRay és Mercruiser alkatrészekkel várják Önt időszakos szervizekre, garanciális és azon túli javításokra.

TÉLI TÁROLÁS – NE KOCKÁZTASSON, BÍZZA RÁNK!

A szezon végén hajójának gondos átvizsgálás után szakszerű téliesítésre van szüksége ahhoz, hogy gond nélkül átvészelje a téli hónapok nehézségeit, és problémamentesen álljon rendelkezésére a következő hajózási szezonban.

Bízza ránk SeaRay-ének tél előtti átvizsgálását, téliesítését, téli tárolását. Szakembereink megfelelő felkészültséggel, nagy gondossággal és gyári segédanyagokkal végzik el hajója téli felkészítését.

Tárolja nálunk hajóját, bízza ránk téli tárolását Garantáljuk hajójának folyamatos felügyelet, és hajó akkumulátorainak folyamatos kondicionálását.

SZEZON ELŐTTI ÁTVIZSGÁLÁS – A GONDTALAN NYÁR ALAPJA

Ahhoz hogy SeaRay hajója gondtalanul kiszolgálhassa Önt, készíttesse fel időben a közelgő hajózási szezonra. A legszakszerűbb téliesítés, téli tárolás mellett is szükséges a szezon megkezdését megelőzőleg egy szakszerű átvizsgálás, karbantartás.

Előzze meg a kellemetlen meglepetéseket, bízza ránk hajóját, és márkaszervizünk gondoskodik teljes átvizsgálásáról, komplett megújulásáról.

ALGAVÉDELEM – TAKARÉKOSKODJON AZ ÜZEMANYAGGAL

Hajójának menetteljesítménye, üzemanyag fogyasztása optimális maradjon, mindenképp el kell kerülnie a hajófenék algásodását. A nem tökéletesen sima, algás, szennyezett fenék akár 50%-os üzemanyag többletfogyasztást is eredményezhet. Ennek elkerülése olyan algavédő bevonat felvitelével lehetséges, mely speciális anyagával megakadályozza az algák, csigák, és más élőlények megtapadását. Ennek bevonatnak megfelelő minőségűnek, vastagságúnak és sérülésmentesnek kell lennie a megfelelő hatás eléréséhez.

Bízza ránk hajójának algavédelmi ellenőrzését, algavédő rétegének felvitelét, kijavítását. Hajótest üzemünk szakemberei nagy körültekintéssel, speciális eszközökkel, és technológiával végzik el ezt a folyamatot annak érdekében, hogy hajójának védelme a teljes hajózási szezon ideje alatt tökéletes maradhasson.

KÁRPITJAVÍTÁS GYÁRI ANYAGOKKAL – LEGYEN OLYAN MINT ÚJKORÁBAN

Hajójának leginkább sérülékeny részei a műbőr ülésbevonatok, kárpitok, szőnyegek. Ezek az idő műlásával, az intenzív használattól, a nap erejétől kifakulhatnak, megrepedezhetnek, kiszakadhatnak, elszíneződhetnek.

Végeztesse nálunk hajójának kárpitos munkáit, üléseinek, bevonatainak javítását. SeaRay hajójának kárpitjavítását gyári bőr, műbőr anyagokkal végezzük. Élvezze újnak hajóját ismét.

HAJÓTEST FELÚJÍTÁS – TÖKÉLETES MEGÚJULÁS

A nyári nap ereje, az vízparti használat nyomokat hagy az évek során hajójának üvegszál testén, fényezésén. A színes festett részek kifakulhatnak, a fehér gél anyagának felülete bemattulhat, besárgulhat. A kikötésnél, használat közben keletkezett karcok, felületi sérülések zavaróvá válhatnak.

Bízzon meg minket hajójának külső megújításával, polírozásával, festésével, fényezésével. Hajótest üzemünk szakemberei kellő tapasztalattal eltüntetik hajóján keletkezett sérüléseket, hibákat. A lemattult, besárgult felületeket felpolírozzák, a festett részek hibáit és a dekoráció sérüléseit kijavítják. Hozza hajóját újra formába, élvezze a különbséget.

PONYVA ÉS BIMINI SZERVIZ – ÖNNEK TÖKÉLETES NAPVÉDELEMRE VAN SZÜKSÉGE

A hajójának felszerelései közül talán a legfontosabbak az Ön védelmét szolgáló napvédő ponyvák, bimini ponyvatetők, és a hajó védelmét szolgáló hajótakaró és védőponyvák. Ahhoz hogy betöltsék feladatukat, védjék Önt, családját, illetve hajójának épségét ezeknek a felszereléseknek a megfelelő anyagból kell készülniük, és mindenkor megfelelő állapotban, használatra készen kell állniuk.

Készíttessen nálunk napvédő ponyvázatot, bimini tetőt, hajóvédő, szállítási, téli takaró ponyvákat. Varróüzemünk kizárólag speciális Sunbrella anyagokból készít ponyvákat a valódi védelem és a tartósság érdekében.

HAJÓ NAGYTAKARÍTÁS – BÍZZA RÁNK, MEGVANNAK A MÓDSZEREINK

Hajójának éves karbantartásával, tavaszi vagy téli felkészítésével egyidejűleg javasolt egy valódi nagytakarítást is elvégezni.

Bízza meg szervizünket,a nagytakarítással, A teljes hajótest mosásán, ápolásán túl nagynyomású mosóberendezéssel és vegyszeres tisztítással átmossuk a hajót, szőnyegeit, motorterét, kárpitozott részeit, motorját annak érdekében, hogy az idők folyamán lerakódott, más módszerekkel el nem távolítható szennyeződések is eltűnjenek.

HAJÓELEKTROMOS RENDSZEREK – GYENGE ÉS ERŐSÁRAM

A hajók többsége rendelkezik erős áramú hálózati rendszerekkel, melyek a hajó parti hálózathoz csatlakoztatásával lépnek működésbe. Így lehetséges az akkumulátorok hálózati töltése, elektromos tűzhelyek használata, elektromos hajó esetében az akkumulátor csoportok töltése, vagy akár nagy teljesítményű klíma berendezés használata.

Szakszervizünk képzett hajó villamossági és villanyszerelőkkel áll rendelkezésére, legyen szó akár új villamos eszközök beszereléséről, hálózat bővítéséről, vagy bármely meghibásodásról. Elektromos rendszerek használata vízen fokozottan veszélyes, ezeket a javításokat mindenképp bízza szakemberre.

HATÓSÁGI ALKALMASSÁG – KÖTELEZŐ FELSZERELÉSEK, MŰSZAKI VIZSGA

Hajójának, mint minden közlekedésben részt vevő járműnek műszaki és kötelező felszereltség szempontjából hatósági előírásoknak kell megfelelnie. Gépkocsijához hasonlóan hajójának is időszakos műszaki vizsgán kell megfelelnie. Ez egy meghatározott szempontrendszer szerinti átvizsgálás, melyre hajóját fel kell készíteni.

Hajószervizünk felkészíti hajóját, és átvállalja Öntől a vizsgáztatással járó ügyintézést is. Hajólevelével kapcsolatos egyéb ügyintézésekben, hajó átírásban is állunk rendelkezésére.

HAJÓMOTOROK – SZERVIZ ÉS JAVÍTÁSOK

Hajójának szíve, a hajó motorja speciális szakértelmet, és rendszeres karbantartást igényel. A SeaRay hajók belső égésű motorjait a Mercury ill. a Mercruiser gyártja. Kiemelt figyelmet kell fordítania hajómotorjára, annak kezelésére, karbantartására nyugodt hajózásának érdekében.

Bízza Mercury és Mercruiser Márkaszerizünkre hajóját, annak motorját, Szervizközpontunk jól képzett szakemberekkel, gyári technológiával és háttértámogatással, megbízható minőséggel, és eredeti SeaRay és Mercruiser alkatrészekkel várják Önt időszakos szervizekre, garanciális és azon túli javításokra.

HAJTÓMŰ SZERVIZ – KIHAJTÁS ÉS PROPELLER

Hajójának hajó meghajtó rendszerén sok minden múlik. A kihajtás, és a propeller nagymértékben határozza meg a hajó menettulajdonságait, ezek hibája, sérülései
komoly menetdinamikai gondokat okozhatnak.

Hajtómű szervizünk megjavítja sérült hajtóművét, beállítja annak működését, és segítünk Önnek hajójához, hajózási szokásainak megfelelő hajócsavar kiválasztásában is.

FEDÉLZET BORÍTÁSOK – TEAK BURKOLATOK

Hajójának prémium élményét fokozza a minőségi teak fa fedélzet borítás. Ez a burkolat ápolás nélkül az időjárás hatásaira elveszítheti színét, romolhat állaga.

Segítünk Önnek abban, hogy hajója teak borítása ismét dísze lehessen.

HAJÓTEST JAVÍTÁS – GÉLSZERVIZ

Hajójának teste üvegszál alapú anyagból készült. Ez az anyag kiemelkedően magas szilárdságú kis súlya mellett. Azonban lehetséges, hogy egy rosszul sikerült kikötés,
mólónak ütközés megsérti ezt a szerkezetet. Jó hír, hogy ez az üvegszál alapú hajótestek megfelelő technológia használata mellett jól javíthatóak.

Hajótest üzemünkben tökéletesen képesek vagyunk ezen sérülések javítására, gyakorlatilag helyre tudjuk állítani a test eredeti állapotát. Az üvegszál
fedőrétegének javítására is megvan minden eszközünk és rendelkezünk minden javításhoz szükséges gyári technológiával és alapanyaggal.

HAJÓ SZÁLLÍTÁS – KIKÖTŐI SZOLGÁLTATÁSOK

Előfordulhat, hogy egy hosszabb, esetleg külföldi út alkalmával nem szeretne hajójának vontatásával bajlódni, esetleg vontató gépkocsija nem rendelkezik megfelelő paraméterekkel a vontatáshoz, vagy esetleg nem rendelkezik hajója szállításához megfelelő utánfutóval, és bel-vagy külföldön el kell juttatnia hajóját közúton egy másik kikötőbe, vagy célállomásra. Ilyen esetekben meg kell bíznia egy hajószállításra specializálódott szállítmányozót, aki rendelkezik megfelelő eszközökkel, tapasztalattal a feladat elvégzéséhez.

Hajószállító szolgálatunk segít Önnek ezekben az esetekben. Speciális hajószállító kamionunk alkalmas bármely hajó elszállítására bel-és külföldön egyaránt 45 láb méretig. Rendelkezünk a szükséges engedélyekkel, speciál transzport gyakorlattal rendelkező sofőrökkel, helyismerettel. Bízza ránk akár a célkikötői ügyintézést is, ne feledje Horvátországban is otthon vagyunk.