Akár 800.000 Ft értékű ajándékcsomag Júniusban

2024.05.31

Júniusi hajóvásárlás mellé most akár 800.000 Ft értékű ajándékcsomag jár!

Legyen élményekkel teli a nyár! Motorcsónak akció egész Júniusban!

Még nem késő kiválasztani a tökéletes motorcsónakot a 2024-es nyári szezonra! Hogy tényleg csak az új Bayliner motorcsónakjának vezetési technikájával kelljen foglalkoznia az adminisztráció és üzembehelyezés intézése helyett, egész Júniusban egy különleges ajándékcsomaggal várjuk Önöket!

Egy akár 800.000 Ft értékű ajándékcsomag jár minden Júniusban vásárolt Bayliner motorcsónak és elektromos hajó mellé, mellyel egy üzemkész, kötelező előírásoknak megfelelő hajót kap az összes adminisztráció és utánajárás nélkül!

Mit tartalmaz a Júniusi ajándékcsomag?

  • Ajándék kötelező tartozékokat előírás szerint – max. 300.000 Ft értékben

A kötelező tartozékokkal most mi szereljük fel hajóját, így mentőmellényt, evezőt, horgonyt, kötelet, csáklyát, vízmérő eszközt, világítást (fényforrást), tűzoltó készüléket ajándékba adunk hajójához.

  • Ajándék forgalomba helyezés – max. 150.000 Ft értékben

Az adminisztrációs teendőket is mi intézzük, hogy hajója ‘forgalmija’ menetkész legyen! A hajó nyilvántartásba vételét és hajó levelének ügyintézését sok éves tapasztalatunknak köszönhetően flottul intézzük, hogy Ön ezt az időt a vizen tölthesse a hivatali sorbanállás helyett!

  • Ajándék beüzemelés – max. 50.000 Ft értékben

Átadáskor kicsomagoljuk, ellenőrizzük hajóját, kinyitjuk és teszteljük ponyváját. Beindítjuk a motort és minden funkciót ellenőrzünk diagnosztikai laptopunkkal, hogy tökéletesen működjön.

  • Ajándék első éves szerviz – max. 300.000 Ft értékben

Az első éves kötelező szerviz költséget is mi álljuk szakszervizünkben, ahol kollégáink a hajót a legnagyobb szakértelemmel és alapossággal vizsgálják át.

+ 10% VIP ügyfél kedvezmény későbbi szerviz számlák munkadíjaiból

A vásárlás által VIP ügyfelünkké válik, így az első éves kötelező szerviz után 10%-os kedvezményt biztosítunk szakszervizunkben a későbbi munkadíjakból.

Készleten lévő hajóinkról és az akció részleteiről keresse kollégáinkat a ​ +36 70 4 500 930 telefonszámon, írjon e-mailt sales@twinportmarine.hu címünkre vagy látogasson el a Bayliner – SeaRay Magyarország  (1191 Budapest, Üllői út 190.) bemutatótermébe.